Smoked Boston Pork Butt

Gerookt Boston Varkensvlees Kont



Dit is een heerlijk recept voor een zachte en sappige Boston Pork Butt. Vereist niet veel ingrediënten en het is nog steeds de smaak waard!

Ingredients

3 Boston-varkensbout (13 pond waard)

Cajun Creoolse boter

Injector

Marinade

BBQ in overvloed

Pecannootrub van meneer Henry

Bad Breyer's kont wrijven

Preparation

Doe je marinade in je injector en injecteer de marinade zes keer in de Boston-varkenskont.

Strooi je pecannootrub over je 3 Boston-varkenskont. Neem vervolgens de billenwrijf van Bad Breyer en strooi deze over de pecannootrub.

Doe je varkenskont in ritssluitingszakken en laat ze 6 uur rusten.

Verwarm uw Bradley-roker voor op 225,-ºF (107°C) en rook gedurende 16 uur of totdat de interne temperatuur 190°C bereiktºF (88°C).

Haal uw varkenskont uit de ritssluitingszak en plaats deze in de roker. Laat het nog 17 uur roken. Als deze tijd voorbij is, moet de temperatuur van de varkensbouten 191 zijn.ºF (88°C).

Haal uw varkenskont uit de Bradley-roker. Je zou de schors op de varkenspoten moeten kunnen zien.

Recept van: GrillingNetwork™