Smoked Canadian Bacon

Gerookt Canadees spek



Dit soort gerookte Canadese baconrecept is heel gemakkelijk te maken in vergelijking met hoe heerlijk het wordt. Het begint allemaal met een deel van de botten zonder been, overal direct beschikbaar. Pekel het een week en roken het dan met pecannoten. Misschien in de hamtas en roll strak, gebruik dan wat varkensringen of touw om het dij en klein vast te houden. Ik heb het in 8 oz -pakketten verzegeld en een die zojuist in plastic is gewikkeld om wat goodies mee te maken.

Maakte onlangs wat eieren Benedict, maar had geen muffins. Dus sneed ik de korst van wat zure brood, geroosterd en liet een deel van mijn CB vallen. Een paar zelfgekweekte eieren en gesmoord in hollandaisesaus en een scheutje gerookte paprika. Dat is hoe goed, snel en handig ontbijt kan zijn!

Ingredients

Een stuk varkenshaas zonder botten

De pekel:

1 kopje Morton grof koosjer zout

1 kopje verpakte donkerbruine suiker

4 Laurierblaadjes geplet

1 Tabblad gegranuleerde knoflook

1 Afgerond tabblad hele piment

1 Afgerond tabblad Hele jeneverbessen

1 Afgerond tabblad hele zwarte peperkorrels

3 Tabs Penzeys Cajun-kruiden

2½ theekuur #1

¼ Kopje pure honing

¼ Beker Jack Daniels

1 Galwater

Preparation

Voeg alles behalve de kuur, honing en jack toe aan 2 liter water en breng aan de kook, onder voortdurend roeren.

Zet het vuur laag en laat sudderen, af en toe roerend, tot je de geur van de kruiden ruikt, ongeveer 20 minuten.

Haal van het vuur en laat afkoelen tot onder de 140 gradenºF (60°C), voeg dan de kuur, honing en jack toe.


Giet de pekel in je uithardemmer en roer er ijs door tot je 1 gallon krijgt.

Controleer de temperatuur van de pekel. Je wilt het vlees er pas in doen als de pekel onder de 40ºC is.

Leg het vlees in de pekel en houd het onder water met een zwaar bord.

Zet uw pekelemmer in de koelkast en revisie deze vervolgens een week lang om de nacht.

Als de week voorbij is, spoelt u het vlees af onder koud stromend water, plaatst u het 24 uur op een omgekeerd rooster met een lekbak eronder en draait u het na 12 uur om.

Als je rookt, haal het dan uit de koelkast en laat het minimaal een uur op kamertemperatuur staan.

Verwarm de roker tot 250ºF Voeg gedurende een uur 3H Pecannoten toe en zodra de rook begint te rollen, doe je het vlees erin, hoe dichter bij de bovenkant, hoe beter.

Roken/koken op 250ºF (121°C) totdat de IT-lenden 145-150 bereikenºF (62.8°C-65.6°C)

Haal het eruit en laat het 2 uur afkoelen op kamertemperatuur, wikkel het vervolgens in plastic en plaats het 2 dagen in de koelkast.

Na de koelkasttijd, snijd en geniet.

Pecannoot
 Hout

Pecannootbisquetten voor Bradley-rokers

Met een zoete en milde smaak, waardoor het de mildere neef van Hickory is, passen Pecan Bisquettes goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en watervogels.

Shop Now