Smoked Savory Stuffed Cheesy Meatballs Recipe

Recept voor gerookte hartige gevulde kaasachtige gehaktballetjes



Ingredients

1 pond grondklauwplaat

½ kopje geraspte Parmezaanse kaas

½ kopje geraspte cheddar

½ kopje fijngesneden ui

1/3 kopje fijngehakte jalapeno (optioneel voor extra pit)

1 Groot ei (het hele ding)

¼ kopje Worcestershire

¼ kopje Bradley's Kruidenmengsel Rub

½ kopje uw favoriete barbecuesaus

¼ tot ½ inch blokjes cheddar, pepper jack of andere favoriete kaas

Preparation

Rokertemperatuur: 110-120°C

Eindtemperatuur vlees: 71°C

Aanbevolen hout: appel

Meng alle ingrediënten met de hand en rol er gehaktballetjes van door het vlees met je hand plat te drukken.

Zorg ervoor dat er in elke gehaktbal een blokje kaas van een halve centimeter zit

Indien gewenst kunt u het geheel nu bestrijken met barbecuesaus en bedekken met geraspte kaas