Hoe u langzaam gerookt kunt maken Prime rib Gebraden
Dit prime rib -recept gaat je winnen! Langzaam gerookt en gerookt op de Bradley -roker.
Ingredients
1 rosbiefstuk met 4 botten
5 eetlepels koosjer zout
5 Eetlepels gemalen zwarte peper
Vers gehakte tijm
Vers gehakte rozemarijn
Preparation
Verwarm uw roker gedurende 15 minuten voor op 121°C.
Combineer de kruideningrediënten en bestrijk het vlees met het mengsel.
Rook de prime rib tot de interne temperatuur ongeveer 49°C bereikt, gedurende ongeveer 4 uur. Je kunt pecannootbisquetten gebruiken. Haal het uit de roker en laat het ongeveer 15 minuten rusten.
Schroeien:
Terwijl het braadstuk rust, verwarm je de grill voor op 232 °C (450 °F). Voeg vervolgens de prime rib nog 15 minuten toe en draai hem halverwege om.
Haal het uit de roker en wacht ongeveer 30 minuten voordat je het aansnijdt.
Pecannoot
Hout
Met een zoete en milde smaak, waardoor het de mildere neef van Hickory is, passen Pecan Bisquettes goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en watervogels.
Shop Now