![How to Make Slow Smoked Prime Rib Roast](http://bradleysmoker.be/cdn/shop/articles/AdobeStock_135501516-scaled_19e2805a-8515-4357-9757-d659698c9e68.jpg?v=1694091558&width=1500)
Hoe u langzaam gerookt kunt maken Prime rib Gebraden
Dit prime rib -recept gaat je winnen! Langzaam gerookt en gerookt op de Bradley -roker.
Ingredients
1 rosbiefstuk met 4 botten
5 eetlepels koosjer zout
5 Eetlepels gemalen zwarte peper
Vers gehakte tijm
Vers gehakte rozemarijn
Preparation
Verwarm uw roker gedurende 15 minuten voor op 121°C.
Combineer de kruideningrediënten en bestrijk het vlees met het mengsel.
Rook de prime rib tot de interne temperatuur ongeveer 49°C bereikt, gedurende ongeveer 4 uur. Je kunt pecannootbisquetten gebruiken. Haal het uit de roker en laat het ongeveer 15 minuten rusten.
Schroeien:
Terwijl het braadstuk rust, verwarm je de grill voor op 232 °C (450 °F). Voeg vervolgens de prime rib nog 15 minuten toe en draai hem halverwege om.
Haal het uit de roker en wacht ongeveer 30 minuten voordat je het aansnijdt.
Pecannoot
Hout
![Pecannootbisquetten voor Bradley-rokers](http://bradleysmoker.be/cdn/shop/files/48-Bisquette-Box-Pecan-e1580764147775_14d8fc5a-f84e-479b-8456-ce42b8a12a1b.png?v=1738943460&width=533)
Met een zoete en milde smaak, waardoor het de mildere neef van Hickory is, passen Pecan Bisquettes goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en watervogels.
Shop Now