Teriyaki Burnt Ends

Teriyaki Burnt Ends



Here’s how you can get the classic teriyaki flavor while saving some pocket change and some time spent at the smoker! Trust us, you won’t be the same after a bite of this!

Ingredients

Chuck gebraad

Teriyaki-saus

Zout

Peper

Knoflook poeder

Groene uien

Sesam zaden

Optioneel:

Bisquetten van esdoornhout

Preparation

Snijd het braadstuk in blokjes en breng het op smaak met zout, peper en knoflook.

Doe het rundvlees in de roker en rook het ongeveer 2 uur op 105°C. Optioneel: Je kunt het roken met esdoornbisquetten voor extra rooksmaak.

Doe het vlees na 2 uur in een aluminium pan en meng er een royale hoeveelheid teriyakisaus door.

Plaats de foliepan nog eens 2 uur in de roker op 270 °F of 135 °C.

Laat het nog eens 10 minuten rusten voordat je het garnert met groene uien en sesamzaadjes.

Recept van: Miguel kookt met vuur

Esdoorn
 Hout

Esdoornbisquetten voor Bradley-rokers

Met een licht rokerige, zoete en subtiele smaak zijn Maple Bisquettes perfect voor het roken van kalkoenen en voor het verbeteren van de smaak van gevogelte en wildvogels.

Shop Now