Gerookt Roquefort Stuur hamburger Recept
Dit is een hamburger die ongewoon en geweldig is. Het heeft een verrassende wending. Geen ketchup of mosterd. Van daaruit is het aan jou. Je kunt de hamburger grillen of roken. Ik rook de voorkeur aan ongeveer 20 minuten bij 200 ° F en raak de grill totdat het klaar is.
Ingredients
Gemalen chuck gekruid – het vet geeft een betere smaak
Burgerbroodje met sesamzaad
Preparation
Maak hamburgers van ongeveer ½″ dik en groot genoeg om een groot sesamzaadburgerbroodje volledig te bedekken. Zout en peper naar smaak. Ze zullen uiteindelijk ongeveer ⅓ + pond per stuk wegen.
Plaats het in een voorverwarmde roker van 200 ° F en laat 20 minuten roken. Haal ze vervolgens uit de roker en bereid ze verder op de grill.
Of gewoon volledig koken op de grill.
Rooster het broodje lichtjes en smeer goede “Roquefort Dressing” aan beide binnenkanten van het broodje.
Top met burger en ui, Vlasic Hamburger Dille augurk. PLUS: wat je maar wilt (sla, tomaat, spek, enz.).
Genieten
Chef-kokBill