Smoked Ribeye Recipe

Gerookt Ribeye Recept



Je hebt niet veel nodig om deze gerookte ribeye te bereiden. Gewoon zout, peper en pecannoten bisquettes. Kleed steaks met gras gevoed Kerrygold -boter en geniet van de beste biefstuk ooit!

Ingredients

6 - 12 tot 16 oz. ribeye

Zout en peper

Boter

Bisquetten van pecannoten

Preparation

Breng 6 steaks op smaak met zout en peper voordat u ze rookt (de mijne heeft 2 dagen gestaan).

Stel de rooktemperatuur in op 200ºC.

Plaats 2 steaks per rek en gebruik de middelste 3 rekken.

Plaats de thermometer in de kleinste biefstuk en plaats deze op het bovenste rek.

Gebruik pecannotenhout en begin met koken en roken terwijl de roker opwarmt.

Kook tot de interne temperatuur (voorafgaand aan het tenten en aanbraden) de gewenste temperatuur bereikt (ik liep naar 120ºC intern om een perfecte medium rare steak te krijgen).

Trek af en tent gedurende 10 minuten.

Flitsschroeien op een grill van 400ºC gedurende 1 minuut per kant.

Dresseer steaks met grasgevoerde Kerrygold-boter en GENIET OOIT VAN DE BESTE STEAK!!!

Pecannoot
 Hout

Pecannootbisquetten voor Bradley-rokers

Met een zoete en milde smaak, waardoor het de mildere neef van Hickory is, passen Pecan Bisquettes goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en watervogels.

Shop Now