Gerookt Getrokken rundvlees Recept
Iedereen weet hoe goed varkensbutts worden gedaan in de Bradley! Mmmmmmm ... Goed! Ik ben er nooit aan gekomen om rundvlees te trekken, dus besloot ik dit weekend te doen, en ik moet zeggen dat het geen teleurstelling was! Het bleek fantastisch! Dit is hoe het ging.
Ingredients
Cider azijn
6 - 10 lb. braadstuk van rundvlees
Dubby'S Ribwrijf:
1 C-suiker
½ C paprika
¼ C zout (u kunt natriumarm zout gebruiken)
3 eetlepels zwarte peper
2 eetlepels selderijzaadpoeder, knoflookpoeder, uienpoeder en chilipoeder
1 theelepel komijn en ½ theelepel cayennepeper
(Maak genoeg voor een boorkop van 10 pond)
Preparation
Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng goed.
Eventuele overgebleven rub kan in een luchtdichte verpakking worden bewaard.
Was vervolgens het oppervlak van het vlees met ciderazijn en breng de rub aan.
Plaats het in een voorverwarmde roker van 210 ° F en breng 4 uur hickoryrook aan.
Wanneer de interne temperatuur 160°F bereikt, haal je het vlees uit de rookboot, doe het in een foliepan met wat appelsap en dek het af met folie.
Keer terug naar de roker en blijf koken tot de interne temperatuur 195 ° F bereikt. Verwijder het uit de roker en FTC gedurende 3 of meer uur.
Als u wilt, kunt u de interne temperatuur verhogen tot 200°F – 205°F.
De totale tijd was ongeveer 20 uur, plus FTC voor nog eens 3 uur.
Met twee vorken uit elkaar trekken. Serveer als onderdeel van een hoofdgerecht of gebruik het op sandwiches.
Vries restjes in voor later gebruik.
Van meneer Walleye
Hickory
Hout
De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.
Shop Now