Smoked Pizza Bombs Recipe
Meatballs are perfect for a snack or in a pasta dish. Same with these Smoked Pizza Bombs, filled with cheese, pepperoni and olives. Drizzle some pizza sauce on top of the meatballs and serve hot!
Ingredients
2 pond rundergehakt
1 theelepel oregano
½ theelepel zout
½ theelepel knoflookpoeder
½ theelepel uienpoeder
1½ kopjes geraspte mozzarellakaas
¾ kopje pepperoni - in blokjes gesneden
½ kopje groene olijven - in blokjes gesneden
1 kopje pizzasaus
Bradley Smaakbisquetten
Preparation
Zet de roker op 275°F met behulp van Bradley-smaakbisquetten naar keuze.
Meng in een kleine kom het rundergehakt, oregano, zout, knoflookpoeder en uienpoeder tot alles goed gemengd is.
Meng in een kom de geraspte mozzarella, pepperoni en groene olijven.
Pak een handjevol van het vleesmengsel en vorm er een gehaktbal van ongeveer 2,5 cm groot. Maak met je duim een kleine inkeping in het midden. Doe een deel van het kaas-, pepperoni- en olijvenmengsel in de inkeping en vouw het vlees rond het kaasmengsel zodat het bedekt is.
Rol het vlees met je twee handen rond, zodat het redelijk rond is. Plaats de gehaktbal op de Bradley-rokersrekken. Doe dit met het overgebleven vlees en de kaas.
Plaats de rookrekken in de Bradley Smoker. Rook de gehaktballetjes tot ze een interne temperatuur van 165°F hebben bereikt, ongeveer 2½ uur.
Druppel wat van de pizzasaus over de gehaktballetjes en serveer heet!
Recept van: Steve Cylka