Smoked Long/Short Ribs Recipe

Gerookt Lange/korte ribben Recept



Een van de problemen met korte ribben is het gebrek aan vlees er vaak op. Om dit probleem te omzeilen, wanneer ik een hele bot-op prime rib veroudert, zal ik na het verouderingsproces de ribbotten verwijderen die ten minste één volledige centimeter vlees erop achterlaten.

Ingredients

Een volledig rek runderribbeenderen met een centimeter vlees erop.

Zwarte en witte peper vers gemalen

Kwaliteit zout

Eikenhout

Preparation

Snijd de Rib Bones van Prime Rib en laat er minstens 2,5 cm vlees op zitten.

Neem de runderribbotten en bedek ze met versgemalen zwarte, witte peper en kwaliteitszout, afhankelijk van uw smaak.

Plaats in een roker die is voorverwarmd tot 190 ° F.

Rook met eikenhout 2 tot 3 uur.

Verwijder de ribben en plaats ze in een folieboot.

Voeg een paar ons appelsap toe.

Close-up folieboot.

Keer terug naar de roker totdat het vlees een temperatuur van 130 ° F bereikt.

FTC van één tot twee uur.

Plaats de ribben 1-2 minuten onder een superhete grill om ze knapperig te maken.

Eik
 Hout

Eikenhouten bisquetten voor Bradley-rokers

Het meest veelzijdige hout van allemaal is eiken. Past bijzonder goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en wild.

Shop Now