Recept voor gerookte hartige gevulde kaasachtige gehaktballetjes
Ingredients
1 pond grondklauwplaat
½ kopje geraspte Parmezaanse kaas
½ kopje geraspte cheddar
½ kopje fijngesneden ui
1/3 kopje fijngehakte jalapeno (optioneel voor extra pit)
1 Groot ei (het hele ding)
¼ kopje Worcestershire
¼ kopje Bradley's Kruidenmengsel Rub
½ kopje uw favoriete barbecuesaus
¼ tot ½ inch blokjes cheddar, pepper jack of andere favoriete kaas
Preparation
Rokertemperatuur: 110-120°C
Eindtemperatuur vlees: 71°C
Aanbevolen hout: appel
Meng alle ingrediënten met de hand en rol er gehaktballetjes van door het vlees met je hand plat te drukken.
Zorg ervoor dat er in elke gehaktbal een blokje kaas van een halve centimeter zit
Indien gewenst kunt u het geheel nu bestrijken met barbecuesaus en bedekken met geraspte kaas