Gerookt hartig gevuld Cheesy gehaktballetjes Recept
Dit gerookte hartige gevulde cheesy recept voor gehaktballetjes is een geweldige snack om te serveren op een feestje of een andere gelegenheid om te entertainen, het is de gedefinieerde feestfavoriet! Gerookte gehaktballetjes zijn gemakkelijk te maken zonder ophef zodra ze in de roker zijn, en hebben de extra smaak die je snack naar een nieuw niveau brengt.
Ingredients
1 pond grondklauwplaat
½ kopje geraspte Parmezaanse kaas
½ kopje geraspte cheddar
½ kopje fijngesneden ui
1/3 kopje fijngehakte jalapeno (optioneel voor extra pit)
1 Groot ei (het hele ding)
¼ kopje Worcestershire
¼ kopje Bradley's Kruidenmengsel Rub
½ kopje uw favoriete barbecuesaus
¼ tot ½ inch blokjes cheddar, pepper jack of andere favoriete kaas
Preparation
Rokertemperatuur: 225-240°F
Eindtemperatuur vlees: 160°F
Aanbevolen hout: appel
Meng alle ingrediënten met de hand en rol er gehaktballetjes van door het vlees met je hand plat te drukken.
Zorg ervoor dat er in elke gehaktbal een blokje kaas van een halve centimeter zit
Indien gewenst kunt u het geheel nu bestrijken met barbecuesaus en bedekken met geraspte kaas
Appel
Hout
Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.
Shop Now