Meatball in smoker ready

Gerookt hartig gevuld Cheesy gehaktballetjes Recept



Dit gerookte hartige gevulde cheesy recept voor gehaktballetjes is een geweldige snack om te serveren op een feestje of een andere gelegenheid om te entertainen, het is de gedefinieerde feestfavoriet! Gerookte gehaktballetjes zijn gemakkelijk te maken zonder ophef zodra ze in de roker zijn, en hebben de extra smaak die je snack naar een nieuw niveau brengt.

Ingredients

1 pond grondklauwplaat

½ kopje geraspte Parmezaanse kaas

½ kopje geraspte cheddar

½ kopje fijngesneden ui

1/3 kopje fijngehakte jalapeno (optioneel voor extra pit)

1 Groot ei (het hele ding)

¼ kopje Worcestershire

¼ kopje Bradley's Kruidenmengsel Rub

½ kopje uw favoriete barbecuesaus

¼ tot ½ inch blokjes cheddar, pepper jack of andere favoriete kaas

Preparation

Rokertemperatuur: 225-240°F

Eindtemperatuur vlees: 160°F

Aanbevolen hout: appel

Meng alle ingrediënten met de hand en rol er gehaktballetjes van door het vlees met je hand plat te drukken.

Zorg ervoor dat er in elke gehaktbal een blokje kaas van een halve centimeter zit

Indien gewenst kunt u het geheel nu bestrijken met barbecuesaus en bedekken met geraspte kaas

Appel
 Hout

Appelbisquetten voor Bradley-rokers

Een licht, fruitig en lichtzoet rookaroma dat past bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kaas.

Shop Now