Smoked Hamburger Jerky Recipe

Gerookt Hamburger schokkerig ReceptHet geheim van het voorbereiden van dit gerookte hamburger schokkerig recept ligt in de marinade. Een natte marinade voor GB Jerky betekent niet te veel vloeistof per pond GB toevoegen.

Als je een schokkerig kanon- of worstvuller gebruikt om de schokkerige te extruderen, zal teveel vloeistof de extruder "burp" maken. Als gevolg hiervan zullen de strips er vervormd uitzien in vorm, behalve dat ze echt rommelig zijn.

Ik ga met 1/2 kopje vloeistof per pond vlees. Voor 5 pond vlees zou ik zeggen 2 1/2 kopjes, langzaam toegevoegd en knijpen getest na 1 1/2 kopjes. Wat ik bedoel met geteste knijpen, is een stuk van de GB afknikken en kijken of het stevig en smakeloos is. Als het squishy en kleverig is alsof er teveel vloeistof in zit.

Alles gaat echter niet verloren als u te veel vloeistof hebt toegevoegd. Plaats gewoon de GB -mix op een rooster, plaats het rek op een koekjesplaat en bedek de bovenkant van de mix met duidelijke wikkel en plaats vervolgens in de koelkast. De overtollige vloeistof valt 's nachts op het koekjesblad. Laat het bij het uithalen van de mix ongeveer een uur bij kamertemperatuur zitten. Dit maakt het gemakkelijker om te extruderen als u een schokkerig kanon gebruikt.

Ingredients

½ kopje teriyakisaus

1 eetlepel olijfolie (alleen als je GB 90% of meer mager is) Ik gebruik 85/15 of maal mijn eigen olie.

1 theelepel gehakte knoflook (je kunt de potsoort gebruiken)

1 theelepel zout (niet-gejodeerd)

1 theelepel zwarte peper

½ theelepel vloeibare rook (optioneel)

1 theelepel genezen net minder dan

1 pond GM

Preparation

Meng al het droge met de vloeistof en laat 30 minuten staan voordat je het aan het gehakt toevoegt. Meng goed met GM en extrudeer op rekken bedekt met schokkerige schermen. Yard en Pool hebben schermen.

Als je van plan bent dit te roken, laat dan de vloeibare rook achterwege en voeg iets minder dan 1 ton kuur #1 toe.

Gebruik 3-5 pucks naar keuze bij testen bij 150ºC en vaak in roterende rekken. Verhoog de temperatuur naar 160ºC, vervolgens naar 170ºC en naar eigen goeddunken naar 180ºC. Je wilt dat de schokkerig buigt en niet breekt.

Uw ventilatieopening moet ½ tot volledig open zijn en er mag geen water in uw pan zitten.

Nu voor de manier van de dehydrator.

Gebruik het bovenstaande recept en dehydrateer bij 145ºC tot 155ºC tot het buigzaam is.