Gerookt Gehaktballetjes recept
Geniet van de ultieme gehaktbalervaring met dit heerlijke recept. Door de perfecte mix van rundergehakt en varkensvlees te combineren, gekruid met aromatische kruiden, kruiden en Worcestershire -saus, worden deze zachte gehaktballetjes tot in de perfectie gerookt voordat ze worden gesmoord in marinarasaus, gegarneerd met Melty Buffalo Mozzarella en afgewerkt in de roker voor een onweerstaanbaar smaakvol en kaasachtig genot.
Ingredients
1 pond rundergehakt
1 pond gemalen varkensvlees
2 eieren
2 kopjes broodkruimels gedrenkt in ⅓ melk
2 eetlepels Worcestershiresaus
1 theelepel zeezout
1 theelepel chilivlokken
1 theelepel gemalen zwarte peper
1,5 kopjes geraspte Parmezaanse kaas
Halve in blokjes gesneden ui
6 Geplette teentjes knoflook
1 theelepel gedroogde oregano
Preparation
Meng oregano, teentjes knoflook, ui, zwarte peper, chilivlokken, zeezout, worcestershiresaus, broodkruimels, melk, eieren, varkensvlees en rundvlees.
Zodra uw ingrediënten met elkaar zijn gemengd, rolt u ze in een bal van uw formaat en plaatst u ze in de Bradley-roker totdat u een interne temperatuur van 49ºC (120ºC) bereikt.
Zodra je gehaktballetjes klaar zijn, leg je ze op een gietijzeren pan, giet je er een Marinara-saus naar keuze overheen en strooi je er stukjes buffelmozzarella over.
Plaats uw gietijzeren pan terug in de roker totdat u een interne temperatuur van 71ºC (160ºC) bereikt en u bent klaar!
*Als je wilt, kun je nog wat vers geraspte Parmezaanse kaas toevoegen voor extra smaak!*
Recept van: bbqenflessen