Peper korst gerookt Entrecilin tip geroosterd Recept
Gerookte kortereinentip is geen gemakkelijke snede vlees om te koken. Deze snit is niet duur, maar niet zo zacht als andere braadstukken. Daarom is het belangrijk om het laag en langzaam te roken om er een geweldig diner van te maken.
Ingredients
1 Entrecote gebraden (ongeveer 2½ tot 3 pond)
2 eetlepels olijfolie
1½ eetl zeezout
2 eetl verse grove zwarte peper
1 theelepel chilivlokken
1 theelepel gedroogde tijm
Bradley Smaakbisquetten – Premium Hunter's Blend
Preparation
Wrijf de olijfolie over het hele braadstuk van de entrecote.
Maak de kruiden door de overige ingrediënten in een kleine kom te mengen.
Wrijf de kruiden over het hele braadstuk.
Stel uw roker in op 250°F met Premium Hunter's Blend Bisquettes of een andere bisquette naar keuze.
Leg het braadstuk op een rookrek en rook ongeveer 2½ – 3 uur, of tot het medium rood is, met een interne temperatuur van 145°F.
Haal het braadstuk uit de roker en laat het 10 minuten rusten. Snijd en serveer.
Recept van: Steve Cylka
Jager
Mengen
Verrijkte rozemarijn, tijm en zwarte peper met ons esdoornhouten bisquettepaar met wildvlees, gevogelte, vis, lamsvlees, rundvlees en groenten.
Shop Now