Smoked Donut Burger

Gerookt Donutburger Recept



Dit gerookte donutburgerrecept is perfect als u geen soort dieet hebt. Kies uw voorkeurshout, maar Hickory en Whisky Oak werken geweldig. Gebruik gerookte cheddarkaas voor extra rokerige smaak

Ingredients

1 pond rundergehakt

1 theelepel zout

½ theelepel knoflookpoeder

½ theelepel uienpoeder

½ theelepel oregano

½ theelepel gemalen zwarte peper

8 plakjes spek - gekookt

2 eetlepels olie

4 eieren

4 Plakjes kaas – gebruik Smoked Cheddar Cheese voor extra rokerige smaak!

8 Geglazuurde donuts

Bradley-smaakbisquetten naar keuze - hickory of whisky-eik werken prima

Preparation

Kneed met je handen het zout, knoflookpoeder, uienpoeder, oregano en zwarte peper door het gehakt. Verdeel het in 4 gelijke porties en vorm er burgerpasteitjes van. Plaats op een rookrek.

Zet de roker op 275°F met behulp van Bradley-smaakbisquetten naar keuze.

Plaats de burgers in de roker en rook tot ze gaar zijn. Ze bereiken een interne temperatuur van 165°F, ongeveer 2,5 uur.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de eieren met de zonnige kant naar boven.

Stel hamburgers samen door een donut op een bord te plaatsen. Leg er vervolgens een plakje kaas op, een burgerpasteitje, een gebakken ei en twee plakjes spek. Werk af met nog een geglazuurde donut.

Serveer en geniet!

Recept van: Steve Cylka

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now