Smoked Texas Style Brisket Recipe

Gerookt Texas Style Brisket Recept



Het enige dat u nodig hebt is tijd om deze gerookte Texas -stijl borst te bereiden. Er zijn slechts een paar ingrediënten nodig om het op smaak te brengen en je roker zal de rest doen. Snijd tegen het graan.

Ingredients

10-12 pond runderborststuk, vet bijgesneden tot een dikte van ¼ inch

⅓ Kopje koosjer zout

⅓ Kopje zwarte peper

Bradley Smaakbisquetten – Mesquite

Preparation

Breng het borststuk op smaak met zout en peper voordat u uw Bradley Smoker voorverwarmt met bisquetten met mesquite-smaak.

Laat het borststuk een uur op kamertemperatuur staan.

Breng de temperatuur van uw roker naar 225-250 ° F.

Plaats het borststuk met de vette kant naar boven in de roker.

Roteer elke 3 uur. Als de boven- of onderkant veel sneller kleurt dan de andere, draai dan om in de smoker.

Rook tot het vlees heel mals is, maar niet uit elkaar valt en een temperatuur van 195°F is bereikt.

Laat het borststuk minimaal 30 minuten rusten voordat u het tegen de draad in snijdt.

Recept van: Lena Clayton

Mesquite
 Hout

Mesquitebisquetten voor Bradley-rokers

Als het sterkste rookhout past het perfect bij rijk vlees zoals biefstuk, eend en lamsvlees met zijn sterkere, iets zoetere en delicatere smaak dan hickory.

Shop Now