Smoked Brisket Recipe

Gerookt Borst Recept



Er zijn twee geheimen om een ​​geweldige gerookte borst te bereiden. Ten eerste is een gulle wrijf met veel kruiden en de tweede is het laag en langzaam roken.

Ingredients

1 Rundvleesborststuk

2 eetlepels zout

3 eetlepels versgemalen zwarte peper

1 Eetlepel Chili poeder

1 Eetlepel knoflook poeder

2 theelepel uienpoeder

2 tl cayennepeper

2 theelepel witte suiker

Bradley Smaakbisquetten - Mesquite

Preparation

Wrijf zout over het hele borststuk. Dek af met plasticfolie en plaats 30 minuten in de koelkast.

Maak de rub door de suiker en alle overige kruiden met elkaar te mengen.

Wrijf het kruidenmengsel rijkelijk over het borststuk.

Zet de roker op 225°F met behulp van Mesquite Flavour Bisquettes.

Rook het borststuk tot het een interne temperatuur van 195°F heeft bereikt.

Snijd en serveer.

Mesquite
 Hout

Mesquitebisquetten voor Bradley-rokers

Als het sterkste rookhout past het perfect bij rijk vlees zoals biefstuk, eend en lamsvlees met zijn sterkere, iets zoetere en delicatere smaak dan hickory.

Shop Now