Gerookt Borst Recept
Leer hoe u een sappige borst in uw Bradley -roker maakt met deze eenvoudige en effectieve stappen!
Ingredients
13 pond borststuk
Olijfolie
De kruiden:
Zout
Peper
Knoflook
Preparation
Begin met het wegsnijden van het vet (ik liet ongeveer een kwart inch aan de platte kant achter).
Gebruik een beetje olie en verdeel dit over het vlees, zodat het de kruiden vasthoudt.
Breng het vlees op smaak.
Rook in een P10 bij 104,4ºC (220ºC), gebruik hickorykoekjes voor de geweldige rooksmaak.
Rook 's nachts en controleer het 's ochtends zodra de roker een stabiele temperatuur van 71,1ºC (160ºC) heeft bereikt.
Ga dan je gang en wikkel het.
Laat het zitten en wikkel het dan dubbel, besproei het en folie.
Plaats het terug op de roker tot het een temperatuur van 95ºC (203ºC) bereikt, verwijder het en laat het 1 uur rusten voordat u het serveert.
Recept van: Miguel kookt met vuur
Hickory
Hout
De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.
Shop Now