Gerookt Rundvlees schokkerig Recept
Dit is een heel eenvoudige en praktische manier om je eigen gerookte rundvlees schokkerig te maken.
Ingredients
5 pond buiten rond gesneden ¼ in plakjes
Hi Mountain Jerky Cure (Pepermengsel)
Preparation
Meng volgens de instructies die bij de schokkerige kuur worden geleverd
Strooi het geneesmiddel gelijkmatig over de plakjes
Laat 1-2 dagen in de koelkast staan
Roken:
Rook met 1 hickory, vervolgens 2 kersen en vervolgens 1 hickory
Kook op 250ºF gedurende 4-5 uur of tot de gewenste gaarheid
Zorg ervoor dat u de rekken elk uur wisselt
Hickory
Hout
De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.
Shop Now