Beef Jerky Recipe

Gerookt Rundvlees schokkerig Recept



Dit is een heel eenvoudige en praktische manier om je eigen gerookte rundvlees schokkerig te maken.

Ingredients

5 pond buiten rond gesneden ¼ in plakjes

Hi Mountain Jerky Cure (Pepermengsel)

Preparation

Meng volgens de instructies die bij de schokkerige kuur worden geleverd

Strooi het geneesmiddel gelijkmatig over de plakjes

Laat 1-2 dagen in de koelkast staan

Roken:

Rook met 1 hickory, vervolgens 2 kersen en vervolgens 1 hickory

Kook op 250ºF gedurende 4-5 uur of tot de gewenste gaarheid

Zorg ervoor dat u de rekken elk uur wisselt

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now