alt="Smoked Sliders"

Gerookte BBQ Gehaktballetjes Recept



Maak je klaar voor een smaakexplosie met ons gerookte BBQ -gehaktballetrecept! Deze hartige, tedere gehaktballetjes zijn langzaam gekookt tot in de perfectie en gesmoord in een pittige BBQ-saus, waardoor ze het ultieme menigte-aangename voorgerecht of hoofdgerecht zijn.

Ingredients

Gehaktballen zijn de perfecte keuze voor feestjes, achterklepjes of om met vrienden naar voetbalwedstrijden te kijken.

Bereid ze op jouw manier voor, maar volg deze instructies om ze perfect te roken.

Preparation

Verwarm de roker tot 190* graden F met behulp van 6 hickorybisquetten

Rook gehaktballetjes drie uur

Doe de gerookte gehaktballetjes in je favoriete barbecuesaus

De USDA raadt aan dat u een kasttemperatuur van 225 graden F of hoger gebruikt bij het roken van niet-uitgehard gehakt.

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now