Smoked Meatloaf Wrapped in Bacon Recipe

Gerookt Gehaktbrood gewikkeld in spek Recept



Dit ongelooflijk zachte sappige gehaktbrood is gewikkeld in spek terwijl hij wordt gerookt met het aroma van Hickory Wood. Een plak van dit buitengewone spek gewikkeld gerookte gehaktbrood met hickory rookaroma laat je verlangen naar meer. Vergeet niet de verrukkelijke brood die over je bord sijpelt, terwijl je deze delicatesse kauwt!

Ingredients

2 pond vers mager rundergehakt

1 ei - licht geslagen

½ kopje paneermeel

1½ theelepel zout

1 theelepel knoflookpoeder

1 theelepel uienpoeder

1 theelepel gemalen zwarte peper

1 theelepel gedroogde oregano

½ theelepel cayennepeper

1 kopje geraspte kaas

6 tot 8 dunne reepjes spek

Bradley Smaakbisquetten - hickory

Preparation

Meng in een grote kom alle ingrediënten, behalve de kaas en het spek. Gebruik je handen om het mengsel te kneden totdat alles volledig is gecombineerd en grondig gemengd.

Vorm het vleesmengsel tot een vierkante platte vorm, plaats de kaas in het midden en rol het vlees eroverheen zodat de kaas volledig bedekt is. Wikkel het brood in met spek (je kunt tandenstokers gebruiken om het op zijn plaats te houden).

Start de roker op met hickoryhoutbisquetten en een oventemperatuur van 250 °F (121,1°C). Kook het tot de interne temperatuur 160 ° F (71,1°C).

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now