How to Make Smoked Tomahawk Steak

Hoe je gerookt kunt maken Tomahawk biefstuk



In deze video rookt Joe wat tomahawk -biefstuk en eindigt op de grill voordat hij het serveert.

Ingredients

Tomahawk-steak

Ongeveer een halve theelepel zout per pond

Preparation

*12-24 uur voordat u dit recept maakt, bereidt u uw biefstuk voor door ½ theelepel zout per pond biefstuk toe te voegen. Draai na een paar uur de biefstuk om naar de andere kant en strooi ook zout op de andere kant. in de koelkast als je klaar bent.*

Plaats uw steak rechtstreeks in de smoker, zet de kooktemperatuur op 65ºC, kooktijd van 5 uur, rooktijd van 4 uur en voeg 12 whisky-eikenbisquetten toe aan de onderkant.

Zodra de tijd voorbij is, haalt u uw steak uit de smoker, plaatst u deze op de grill en draait u hem elke 30 seconden om. De interne temperatuur zou 57ºC (135ºC) moeten zijn als u klaar bent.

Als je klaar bent, leg je je steak op een bord en geniet ervan!

Recept van: Roken met Joe

Whisky
Eik

Whiskey Eiken Bisquetten voor Bradley Rokers

Speciaal gemaakt om een aparte smaak aan elk gerecht toe te voegen. Past goed bij rood vlees, varkensvlees, vis (vooral zalm) en zwaar wild.

Shop Now