How to Make a Smoked Hamburger

Hoe maak je een Gerookte hamburger



Op zoek naar een heerlijke, rokerige hamburger? Zoek niet verder dan dit recept van Smokin 'met Joe! Gemaakt met mager gemalen gras gevoed rundvlees, crème, in blokjes gesneden uien en Worcestershire-saus, deze hamburgers zijn langzaam gekookt in een roker en vervolgens tot in de perfectie gegrild voor een heerlijke, rokerige smaak.

Ingredients

1 pond mager grasgevoerd rundvlees

1 ei

¼ kopje crème

1 theelepel knoflookpoeder

1 theelepel koosjer zout

1 theelepel gemalen peper

¼ kopje broodkruimels

1 Kleine in blokjes gesneden ui

1 eetlepel Worcestershiresaus

Preparation

Voeg in een kom je rundvlees, ei, room, knoflookpoeder, zout, peper, broodkruimels, in blokjes gesneden uien en worcestershiresaus toe en meng alles met je handen.

Rol het rundvleesmengsel rond tot het een bolvorm heeft.

Snijd je rundvleesmengsel in vier delen en sla ze vervolgens in de vorm van een burger.

Plaats uw rundvleespasteitjes in een roker, zet de kooktemperatuur op 107ºC (225ºC), en kook een tijd van 1 uur en 20 minuten, en een rooktijd van 1 uur en 20 minuten.

Zodra de tijd voorbij is, breng je je hamburgers mee en barbecue je ze gedurende 10 minuten.

Zodra de barbecuetijd voorbij is, leg je ze op wat brood, of wat je maar wilt.

Recept van: Roken met Joe