Hoe u langzaam gerookt kunt maken Ribeye geroosterd Recept
Een heel heerlijk diner om te genieten met familie of vrienden. Je kunt geen goed rundvlees verslaan en een hele langzaam gerookte ribeye absoluut een fantastische keuze!
Ingredients
4 tot 6 pond ribeye gebraden
Verse tijm
1 Gehakt teentje knoflook
4 eetlepels gele mosterd
1 eetlepel Worcestershiresaus
Voor de rub:
1 eetl gedroogde rozemarijn
1 eetlepel grove of gebroken zwarte peper
1 theelepel zeezout
1 ½ theelepel knoflookpoeder
1 ½ theelepel uienpoeder
Preparation
Verwarm uw roker voor op 120°C.
Snijd overtollig vet op uw braadstuk af. Voeg in een kleine kom de knoflook, mosterd en worcestershiresaus toe. Bestrijk je braadstuk met dit mengsel. Meng in een andere boog alle ingrediënten voor de rub. Voeg vervolgens de rub toe aan het mengsel en breng je braadstuk op smaak. Voeg wat takjes tijm toe.
Plaats het braadstuk in de rookoven en rook het tot het een interne temperatuur van 60 tot 63 °C heeft bereikt, wat ongeveer 3 tot 4 uur zou moeten duren.
Voor dit recept kun je hickorybisquetten gebruiken.
Haal het uit de roker en laat het ongeveer 20 minuten rusten voordat je het serveert.
Hickory
Hout
De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.
Shop Now