How to Make Smoked Meatloaf

Hoe je gerookt kunt maken Gehaktbrood



In deze video rookt Joe wat gehaktbrood, een heel eenvoudig recept om te maken. Je denkt misschien dat het bescheiden is, maar het is eigenlijk een maaltijd die geschikt is voor een koning (vooral wanneer het wordt gerookt op een Bradley -roker).

Ingredients

1,5 pond mager rundergehakt

1 ei

1 kopje melk

1 Kopje broodkruimels

1 Gesnipperde ui

1 theelepel koosjer zout

1 theelepel gemalen peper

Voor het glazuur:

⅓ Kopje ketchup gemengd met 2 el mosterd

Preparation

Doe het gehakt, het ei, de melk, het paneermeel, de in blokjes gesneden ui, het koosjer zout en de gemalen peper in een kom en meng alles met je handen.

Zet de kom opzij, haal een rooster tevoorschijn en leg er bakpapier op.

Plaats je gehaktbrood op het bakpapier en zorg ervoor dat het gehaktbrood een ronde vorm heeft.

Plaats uw gehaktbrood in de Bradley-roker. Doe 6 hickorybisquetten onder je gehaktbrood, zet de kooktemperatuur op 160ºC en je rooktijd op 1 uur en 40 minuten.

Terwijl het gehaktbrood rookt, meng je het glazuur.

Zodra de interne temperatuur van het gehaktbrood 60ºC (140ºC) is, voeg je het glazuur toe aan je gehaktbrood.

Doe het gehaktbrood met het glazuur terug in de rookoven en rook het nog een uur, of tot de interne temperatuur 71ºC (160ºC) bereikt.

Recept van: Roken met Joe

Hickory
 Hout

Hickory-bisquetten voor Bradley-rokers

De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.

Shop Now