Smoked Steak Medallions

Gerookt Biefstuk Medaillons



Hoe je gerookte steak -medaillons maakt. In deze video rookt Joe wat gerookte steak -medaillons, een van de meest zachte soorten vlees die je ooit zult proeven. Blijf tot het einde blijven om te zien hoe dit afloopt.

Ingredients

Filet mignon

Spek

¼ inch dik stuk blauwe kaas

¼ inch dik stuk peer

Zout

Gereduceerde balsamico

Whiskey Eiken Bisquetten

Preparation

Neem je spek en wikkel het om je medaillon, zorg ervoor dat de uiteinden van het spek elkaar overlappen.

Prik het met een spies in je medaillon en spek zodat het aan elkaar blijft plakken.

Strooi koosjer zout aan beide kanten op je medaillon op spek. Zet het terug in de koelkast om 1,5 uur af te koelen.

Zodra ze zijn afgekoeld, plaats je ze in je roker. Zet de temperatuur op 65ºC, kook gedurende 2 uur en rook gedurende 1 uur en 40 minuten.

Haal ze uit de roker, plaats ze op de grill en laat ze 4 minuten aan elke kant grillen. Leg er een stuk blauwe kaas en peer op, gedurende 2-3 minuten. Besprenkel je medaillon met gereduceerde balsamico en geniet ervan!

Recept van: Roken met Joe - Video

Whisky
Eik

Whiskey Eiken Bisquetten voor Bradley Rokers

Speciaal gemaakt om een aparte smaak aan elk gerecht toe te voegen. Past goed bij rood vlees, varkensvlees, vis (vooral zalm) en zwaar wild.

Shop Now