Gerookt Mini gehaktbladen
Geef een draai aan dit klassieke comfortvoedsel. In plaats van een groot gehaktbrood, bereid je 3 of 4 mini gehaktloaves en leg ze ze in je Bradley -roker. Gebruik Hickory Bisquettes voor een betere rokerige smaak
Ingredients
2 pond vers mager rundergehakt
½ kopje geroosterde rode paprika, fijngehakt
1 ei, lichtgeklopt
½ kopje broodkruimels
¼ kopje 10% room
1½ theelepel zout
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel gemalen zwarte peper
1 theelepel gedroogde oregano
½ theelepel cayennepeper
¾ kopje barbecuesaus
Bradley Smaakbisquetten – Hickory
Preparation
Meng in een grote kom alle ingrediënten, behalve de barbecuesaus.
Gebruik je handen om het mengsel te kneden totdat alles volledig is gecombineerd en grondig gemengd.
Vorm het vleesmengsel in 3 of 4 minibroden.
Plaats de mini-gehaktbroden op uw rookroosters en bestrijk ze met wat barbecuesaus.
Start de roker en gebruik houtbisquetten naar keuze (hickory werkt heel goed).
Breng de roker op een temperatuur van 250°F.
Plaats de gehaktbroden in de roker en kook tot de interne temperatuur 160 ° F bereikt.
Bestrijk de resterende BBQ-saus na de eerste 2 uur roken.
Hickory
Hout
De sterke en zoete smaak van hickorybisquetten maakt het een van de meest populaire houtsoorten om te roken, en past vooral goed bij gevogelte, rundvlees, varkensvlees, wild, watervogels, noten en kaas.
Shop Now