Smoked Tempeh Macaroni and Cheese

Gerookt Tempe Recept



Vleesloze maandag hoeft niet flauw te zijn. Hier is een geweldig vegetarisch recept dat zeker iedereen thuis zal plezieren!

Ingredients

3 eetlepels sojasaus

1 eetl rijstazijn

1 eetl bruine suiker

½ theelepel chilipoeder

1 theelepel knoflookpoeder

8 Oz. Blokje tempeh

Bradley Smaakbisquetten – Mesquite

Preparation

Snij de tempeh in lange reepjes, vergelijkbaar met reepjes spek.

Meng sojasaus, azijn, bruine suiker, chilipoeder en knoflookpoeder om de marinade te maken.

Doe de tempehreepjes in een zak en giet de marinade erover.

Sluit af en plaats een nacht in de koelkast.

Verwarm de volgende dag de roker voor op 200 ° F met Mesquite Flavour Bisquettes.

Haal de tempehreepjes uit de pekel en leg ze op een rooster.

Doe het in de roker en rook gedurende 1-2 uur, terwijl je het halverwege omdraait.

Haal het uit de roker en serveer het zoals spek – gebakken bij het ontbijt, of in zelfgemaakte Mac n' Cheese!