Gerookt Taco Salade recept
Voeg een rokerige draai toe met ons gerookte taco -saladerecept! Met tedere, rokerige kalkoen, verse greens en een verscheidenheid aan kleurrijke groenten, is dit gerecht zeker een hit bij zowel vleesliefhebbers als vegetarische enthousiastelingen.
Ingredients
1 theelepel chipotle-chilipoeder
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel gedroogde oregano
1 theelepel gemalen komijn
1 theelepel zout
1 theelepel gemalen peper
1 pakje Azteekse tacoschelpen
½ pond rundergehakt of kalkoen
1 kg slamix
5 Oz geraspte cheddarkaas
1 Gehakte tomaat
Gesneden zwarte olijven
Zure room
Augusto's groene saus (optioneel)
1 eetlepel olijfolie
Gebruikt materiaal:
P10 Bradley-rook
Mk4 instant-read-thermometer
Bradley opvouwbare tafel
Bradley Smoker-instelling:
Kooktijd: 90 minuten
Temperatuur: 226ºC of 107ºC
Bisquetten: Eiken
Rooktijd: 60 minuten
Preparation
Taco Kruidenmix:
Voeg in een kleine kom de volgende chipotle-chilipoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, gedroogde oregano, gemalen komijn, zout en peper toe en meng.
Taco salade:
Stel uw Bradley Smoker-instellingen in volgens de bovenstaande aanwijzingen.
Bak de tacoschelp zoals aangegeven op de verpakking.
Voeg in een kom het rauwe rundergehakt of de kalkoen toe. Gebruik de bovenstaande kruidenmix, roer en meng tot het vlees goed gekruid is. Voeg 1 el olijfolie toe aan het gehakt en meng nog een laatste keer.
Doe het rauwe gehakt in een gietijzeren koekenpan en plaats het in de Bradley Smoker gedurende ongeveer 90 minuten (1 ½ uur). Verwijder het vlees zodra de interne temperatuur 73,9ºC (165ºC) bereikt.
Tijd om de salade op te bouwen. Leg de gebakken schelp op je bord en vul deze met sla. Voeg nu je gerookte gehakt, kaas, tomaat, olijven en zure room toe. Als je een beetje pit aan je salade wilt, probeer dan wat Augusto's Groene Saus om het af te maken.
Genieten!
Recept van: Bryan Edwards - Humeurig Foody Tulsa