Smoked Guacamole

Gerookt Guacamole Recept



Afhankelijk van uw smaak, kunt u de tijd verhogen of verminderen de avocado's in de roker zijn. Serveer met tortillachips of gebruik om taco's, hamburgers, fajitas en meer te overtreffen!

Ingredients

3 Avocado's - gehalveerd en ontpit

4 eetlepels limoensap

½ theelepel zout

3 eetlepels verse koriander - fijngehakt (optioneel)

Bradley Smaakbisquetten - els, appel, kers

Preparation

Plaats de avocadohelften op een rookrek.

Zet de roker op 200 ° F en gebruik Bradley-smaakbisquetten naar keuze (els, appel of kers werken prima).

Rook de avocado gedurende 20 minuten. Afhankelijk van het rookniveau kun je de tijd dat de avocado's in de roker zitten verlengen of verkorten.

Schep de gerookte avocado uit het vruchtvlees in een grote kom en pureer met een vork of aardappelstamper. Als je een romigere guacamole wilt, kun je deze in een keukenmachine mixen.

Voeg de rest van de ingrediënten toe en roer tot alles gemengd is.

Serveer met tortillachips of gebruik het als topping op taco's, hamburgers, fajitas en meer!

Recept van: Steve Cylka