Smoked grilled cheese

Bosbessen gerookt Gegrilde kaas Recept



Een gemakkelijk te maken en absoluut heerlijk recept. Voor degenen onder u die uzelf regelmatig een sandwich van gegrilde kaas maken, zul je dol zijn op dit nieuwe recept. Het is eenvoudig te maken, en dat maakt het nog leuker op die drukke werkdagen! Het is ook geweldig tijdens het vers bosbessenseizoen, als het te warm is om lang over het fornuis door te brengen.

Ingredients

2 sneetjes brood (ik gebruikte zuurdesem)

Een flinke hoeveelheid van je favoriete gerookte kaas (ik gebruikte gerookte witte cheddar)

½ kopje verse/bevroren bosbessen

1 eetl balsamicoazijn

1 ½ Eetlepel bruine suiker

1 eetlepel boter

Preparation

Combineer bosbessen, suiker en azijn in een kleine pan en breng aan de kook.

Kook ongeveer 5 minuten.

Zeef het mengsel en bewaar de bessen.

Verdeel de bosbessen op het onderste sneetje brood en beleg met kaas; bedek met het resterende sneetje brood.

Beboter de buitenkant van het brood en gril in een voorverwarmde pan.