Hoe je gerookt kunt maken KD Macaroni
Maak je klaar voor het ultieme comfortvoedsel met dit gerookte KD Macaroni -dinerrecept door Smokin 'met Joe! Rookte Cheddar voegt een gewaagde en hartige smaak toe aan de klassieke KD Macaroni, waardoor het een heerlijk en gemakkelijk gerecht is om van elke dag van de week te genieten.
Ingredients
KD macaroni-diner
Boter
Gerookte Cheddar
Preparation
*Rook voordat u dit recept maakt een blok cheddar gedurende 2 uur op uw Bradley P-10 smoker. Zorg ervoor dat u uw cheddarblok op het middelste rek plaatst, terwijl er 2 bakjes ijs op het bovenste en onderste rek staan*
Kook de KD Macaroni-dinernoedels op 100ºC (212ºC) gedurende 8-10 minuten.
Zodra je macaroni klaar is met koken, zeef je hem, doe je hem in een pot en voeg je plakjes gerookte cheddar toe.
Ga verder met het toevoegen van de kaas uit je KD-doos bovenop je macaroni en meng de gerookte cheddar, kaas en macaroni door elkaar.
Neem met een grote lepel je KD-macaroni en leg deze op een bakplaat. Maak 3 afzonderlijke stapels macaroni-cirkels.
Doe je stapels macaroni in de Bradley P-10 smoker en rook de eerste gedurende 20 minuten, de tweede gedurende 40 minuten en de laatste gedurende 60 minuten, allemaal op 107ºC (225ºC).
Recept van: Roken met Joe