How to Smoke a Chub 

Hoe je een Kopvoorn



Verhoog je grillspel met dit unieke en smaakvolle recept. Ontketen de heerlijkheid door prosciutto rond snaarkaas te wikkelen, te vullen met ricotta, asperges en spinazie en het allemaal op te rollen in een hartige pub. Gerookt tot in de perfectie in de Bradley -roker en afgewerkt met een balsamico -glazuur, deze heerlijke creatie zal iedereen seconden terugkomen.

Ingredients

1 Kopvoorn (4½ blok onzin)

10 String kaas

10 prosciutto

1 pond ricottakaas

Asperges

Spinazie

Spiesjes

Preparation

Neem je prosciutto en wikkel deze om de draadkaas.

Snijd je kopvoorn vanaf de onderkant en ontrafel hem terwijl elke snede er doorheen gaat.

Neem met een lepel de ricottakaas en smeer deze over de kopvoorn.

Plaats uw prosciutto en kaasmix en asperges en plaats deze op de ricotta.

Pak je spinazie en plaats deze op de prosciutto, het kaasmengsel en de asperges.

* Hierna heb je de mogelijkheid om de toppings te plaatsen die je wilt, het is aan te raden om er een balsamicoglazuur bovenop toe te voegen*

Rol je kopvoorn op en plaats spiesjes in de kopvoorn, zodat deze op zijn plaats wordt gehouden.

Plaats uw kopvoorn gedurende 4 uur in uw Bradley Smoker op 250°C°C/482ºF en elk uur voeg je er BBQ-saus aan toe.

Zodra het klaar is met roken, snijd je het in je kopvoorn en geniet ervan!

Recept van: Marc is op de grill