alt="Chicken cheese dogs"

Rokerig Kip Recept voor kaashondenHotdogs gekocht bij de supermarkt of je favoriete slager zijn leuk, maar er is niets beter dan je eigen te maken. Nu vraag ik je niet om een ​​vleesmolen en een worst -dingen te krijgen, want dat is veel werk. En soms hebben we gewoon niet de tijd om het te doen. Deze hotdogs zijn gemaakt van zonder been, zonder velhuide kipfilets en gemalen kip. Volg de methode en maak een aantal behoorlijk verbazingwekkende en heerlijke hotdogs.

Ingredients

6 Kipfilets, zonder bot, zonder vel (4 oz. elk)

12 Oz gemalen kip

8 Oz kippendijen zonder bot, grof gesneden

Plasticfolie

Kookspray met antiaanbaklaag

1 spuitfles

1 kopje Tennessee-whisky

2 kopjes appelsap

1 eetlepel verse kruiden (salie, tijm, peterselie), gehakt

1 theelepel Dijon-mosterd

3 eetlepels krokant gebakken uien

2 Groene uien, gehakt

2 teentjes gehakte knoflook

6 mozzarella-kaassliertjes

Kosjer zout en versgemalen peper, naar smaak

Strooi Ted's wereldberoemde BBQ Bone Dust™ BBQ-kruiden

½ kopje Ted's wereldberoemde BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken

Ribsaus of uw favoriete BBQ-saus in gastronomische stijl

1 Oz Tennessee-whisky

2 eetlepels appelboter

Preparation

Bradley Rokertemperatuur: 240°F

Giet de whisky en het appelsap in een vernevelfles en zet opzij. Je gebruikt dit om de kippenhonden te vernevelen, om ze vochtig te houden terwijl ze in je roker roken.

Snijd met een scherp mes de kipfilet open door ongeveer ¾ van de lengte doormidden te snijden. Vouw de gevleugelde kipfilet open en spreid deze uit.

Plaats deze tussen twee vellen plasticfolie en sla met het platte oppervlak van een vleeshamer de kipfilet in een rechthoekige vorm van ongeveer een halve centimeter ¼ van een centimeter dik. Herhaal met de resterende kipfilets. Opzij zetten.

Meng in een kom de gemalen kip, het gehakte kippendijvlees, de mosterd, de knapperig gebakken uien, de groene uien, de knoflook en de kruiden. Breng op smaak met koosjer zout en versgemalen zwarte peper.

Leg een vierkant plasticfolie van 12 x 12 inch op een vlak werkoppervlak.

Leg een kipfilet op de plasticfolie en spreid deze zo uit dat deze zo dicht mogelijk bij een vierkant of rechthoek komt.

Hoe je ze rookt:

Neem een kwart van het gemalen kippenmengsel en plaats dit langs de langste rand, zorg ervoor dat het gelijkmatig verdeeld is. Leg een kaassliertje op het gemalen kippenmengsel.

Begin aan de rand met het gemalen kippenmengsel op de borst en rol de borst op tot een worstachtige vorm, strak omwikkeld met plasticfolie.

Draai de uiteinden strak om de kippenhond compacter te maken. De kippenhond moet ongeveer 15 cm lang en 1 ½ – 2 inch in diameter zijn. Herhaal met de resterende kipfilets en gemalen kip.

Zet het 1 uur in de koelkast om te rusten en af te koelen.

Breng kippenhonden op smaak met Bone Dust™ BBQ Seasoning. Plaats kippenhonden in een rij op de middelste plank van de Bradley Smoker.

Rook kippenhonden gedurende ongeveer 2 uur, af en toe besproeien met whisky/appelsapmist tot het volledig gaar is en het centrum van de mozzarellakaas warm en kleverig is. De interne temperatuur moet 160 ° F zijn.

Meng ondertussen de BBQ-saus met appelboter en whisky. Bestrijk de honden met het mengsel van whisky-appel-BBQ-saus.

Serveer onmiddellijk op geroosterde broodjes met je favoriete hotdogkruiden.