Kruidig gerookt Caveman Clubs Recept
Er zijn veel goede dingen over drumsticks. Ten eerste zijn ze niet duur, ze zijn gemakkelijk te roken en vele soorten hout werken met hen. Eiken en Hickory zijn echter mijn favoriet. Zorg ervoor dat ze helemaal gekookt zijn. Een vleeshermometer zorgt ervoor dat het vlees een veilige interne temperatuur heeft bereikt voor het opdienen.
Ingredients
⅓ Kopje srirachasaus
3 eetlepels bruine suiker
Sap van 2 limoenen
12 Kipdrumsticks, zonder vel
12 plakjes spek
Preparation
Meng de sriracha, bruine suiker en limoensap in een kom.
Meng de kippendrumsticks door het mengsel van sriracha en limoen.
Omwikkel elke drumstick met een plakje spek en plaats deze op een rookrek.
Start de roker en gebruik Bradley-houtbisquetten naar keuze (hickory of eikenhout werkt heel goed!). Breng de roker op een temperatuur van 275ºC.
Plaats de kippendrumsticks in de roker en kook tot de interne temperatuur 165ºC bereikt, ongeveer 3 uur.
Door Steve Cylka