Applewood gerookt Kippenboutjes Recept
Een gemakkelijke wrijf van suiker- en pantry -nietjeskruiden. Dat is alles wat je nodig hebt om de gerookte Applewood-smaak van deze verrukkelijke kippentrommels te verbeteren. Dit kippenrecept is geweldig voor een heerlijk diner, of als onderdeel van een grotere spreiding van gerookt en gegrild vlees. Het zou ideaal zijn om een menigte te voeden.
Ingredients
12 Kipdrumsticks
3 eetlepels bruine suiker
1 eetl knoflookpoeder
1 theelepel zout
1 theelepel gemalen zwarte peper
1 theelepel gedroogde oregano
Bradley Smaakbisquetten – Appel
Preparation
Meng de bruine suiker, knoflookpoeder, zout, peper en oregano in een kleine kom.
Gooi de kippendrumsticks door het mengsel van bruine suiker en wrijf.
Start de roker met appelhoutbisquetten.
Breng de roker op een temperatuur van 275°F.
Plaats de kippendrumsticks in de roker en kook tot de interne temperatuur 165 ° F bereikt, ongeveer 3 uur.
Door Steve Cylka