Smoked Chicken Ballotine Stuffed with Couscous Recipe

Gerookt Kippenballotine Gevuld met couscous recept



Om deze gerookte kippenballotine gevuld met couscous te bereiden, moet je je kip ontkrachten. Het lijkt misschien een beetje moeilijk, maar het is echt vrij eenvoudig.

Ik heb wat esdoorn houten chips in de paddenstoelwee drank geweekt en bijgevuld met water, omdat ik geïnteresseerd was om te zien of het een verschil maakte voor de houtrook. Maar u kunt uw gewone Bradley -bisquettes gebruiken.

Ik gebruikte de kettle -BBQ omdat ik een hogere temperatuur wilde om de huid te knapperden. Als u liever hebt, gebruikt u uw keukenoven om deze af te maken.

Ingredients

1 grote kip

1 kopje gedroogde couscous

1 bosje lente-uitjes (of lente-uitjes)

Gedroogde wilde paddenstoelen

Gele paprika

2 teentjes knoflook

2 stengels bleekselderij

Zeezout

Peper

Preparation

Ontbeen de kip de avond ervoor.

Gebruik het karkas en het snijwerk om een bouillon te maken. Voeg laurier, ui, knoflook en selderij toe aan de bouillon. Laat de bouillon een nacht in de koelkast staan en schraap het gesmolten kippenvet weg voor later gebruik.

Neem de volgende dag de gedroogde wilde paddenstoelen en week ze in water om ze opnieuw samen te stellen. Bewaar de weekvloeistof.

Verwarm een kopje kippenbouillon die je de dag ervoor hebt gemaakt met het karkas. Meng tijdens het koken met het kopje gedroogde couscous, voeg een klodder kippenvet toe, meng en laat afgedekt rusten.

Fruit vervolgens de lente-uitjes, gele paprika, selderij, knoflook en fijngesneden champignons.

Week ondertussen wat esdoornhoutsnippers in de champignonweekvloeistof en vul aan met water.
Voeg de couscous toe aan de gebakken groenten en champignons, zout en peper naar smaak.

De kip werd vervolgens aan de binnenkant gezouten, gevuld, opgebonden, geborsteld met het resterende kippenvet en een beetje zout aan de buitenkant, vervolgens op de ketel-BBQ gelegd voor een uur roken en koken tot hij op temperatuur was.
Ik gebruikte de ketelbarbecue omdat ik een hogere temperatuur wilde om de huid knapperig te maken.