Smoked Cheesy Chicken and Salsa Quesadilla

Smoked Cheesy Chicken and Salsa Quesadilla Recipe



This a a great opportunity to show your abilities as a smoker. To prepare this Smoked Cheesy Chicken and Salsa Quesadilla recipe, use some smoked chicken you have. For that extra smoky flavour try smoked cheddar cheese.

Ingredients

4 Zachte bloemtortilla's

8 eetlepels roomkaas

8 eetlepels salsa

2 kopjes in blokjes gesneden gerookte kipfilets

2 Jalapeno-pepers - zonder klokhuis en fijngehakt

¾ Kopje geraspte cheddarkaas - probeer voor die extra rokerige smaak gerookte cheddarkaas

¾ Kopje geraspte Monterey Jack-kaas

Preparation

Leg de 4 zachte tortillaschelpen op een bakplaat.

Stel de quesadilla's samen door een kwart van elk overgebleven ingrediënt te plaatsen.

Verdeel 2 eetlepels roomkaas op de helft van elke tortillaschaal. Verdeel 2 eetlepels salsa over de roomkaas.

Verdeel de resterende ingrediënten gelijkmatig over de salsa en roomkaas.

Vouw elke tortillaschaal over de toppings, waardoor een halve maanvorm ontstaat.

Bak in een oven van 375 ° F gedurende ongeveer 10 minuten, of totdat de tortilla-schaal bruin/knapperig begint te worden en de kaas is gesmolten.

Recept van: Steve Cylka