Gerookte honing soja Kippenhibbels Recept
Bereid je voor om je te genieten van smaakvolle en zachte kippenvleugels met een heerlijke rokerige draai. Deze vleugels zijn gecoat in een verleidelijke wrijf met Chinese 5 kruiden, knoflook en zwarte peper, en vervolgens tot in de perfectie gerookt in de Bradley -roker voor een heerlijke ervaring. Serveer ze naast een verse salade en rijst voor een complete en bevredigende maaltijd.
Ingredients
2 Dozijn kippenvleugels
Kokende olie
125 ml (½ c) hete saus
3 eetlepels honing-sojasaus
15 ml (1 eetlepel) gemalen rode peper
3 ml (½ theelepel) cayennepeper
3 ml (½ theelepel) grof gemalen peper
Wrijven:
1 eetlepel zout
30 ml (2 eetlepels) Chinese 5-kruiden (gelijke delen venkel, kaneel, gember, steranijs en anijspeper)
15 ml (1 el) knoflookzout
10 ml (2 theelepels) gemalen zwarte peper
5 ml (1 theelepel) knoflookpoeder
Preparation
Meng minstens de dag ervoor de rub-ingrediënten en masseer tot knabbels.
Doe het in plasticfolie/zak en laat het een nacht in de koelkast staan.
Haal de hapjes uit de koelkast en laat ze 30 minuten staan.
Rookmethode:
Verwarm de Bradley Smoker voor op 120°C (250°F).
Plaats de vleugels op geoliede rookrekken en rook gedurende 20 minuten met elzensmaakbisquetten en kook ongeveer 2-3 uur.
Serveren:
Haal de hapjes uit de roker als ze gaar zijn en serveer met verse salade en rijst.