Gerookt Hoge roller Recept
Mijn vrouw zegt soms dat mijn "te veel" gen oplaait. Soms heeft ze gelijk. Minder is meer. Maar soms, in zeldzame gevallen, is "te veel" nooit genoeg. En schat, dit is het. Deze gevulde kip heeft zo ongeveer alles en nog wat je je kunt voorstellen. Deze kip heeft de perfecte mix van zoete honingbarbecue, roomkaas en de pittige smaken van de paprika's en spinazie. Natuurlijk lijkt dit recept veel; en het is. Maar op de best mogelijke manier. Als je veel te veel op zoek bent, geef dit een werveling.
Ingredients
1 Lg kipfilet zonder bot
½ Blok roomkaas
4 Mini-paprika's
1 kopje spinazieblaadjes
3 stuks mozzarella gewikkeld in prosciutto
Perzik jalapeno ribglazuur (Kos'Mos BBQ)
Honey killer bee dry rub (Kos'Mos BBQ)
2 eetlepels boter
Gebruikt materiaal:
P10 Bradley-roker
Bradley Smoker opvouwbare tafel
Bradley smoker-siliconenmatten met antiaanbaklaag
Bradley Smoker-gereedschap
Thermoworks tijdsticktrio
Thermoworks Thermapen One
Bradley Smoker-instelling:
Kooktijd: 120 minuten
Temperatuur: 226ºF (107.8°C)
Hout: Bier
Rooktijd: 120 minuten
Preparation
Stel Bradley Smoker in op de hierboven genoemde instellingen.
Snijd de paprika's en spinazieblaadjes in kleine stukjes (klein genoeg om de kipfilet mee te vullen).
Snijd de roomkaas in lange reepjes en zet opzij.
Snijd voorzichtig in de kipfilet en maak een zak waar de vulling in past.
Vul de kip met de paprika's, spinazieblaadjes, roomkaas, in mozzarella gewikkelde prosciutto en bedek met kruiden.
Plaats het in de Bradley Smoker gedurende 2 uur of tot de interne temperatuur 165°C bereiktºF (73.9°C). Haal de kip uit de roker en plaats de kip in een ijzeren koekenpan. Giet ⅓ kopje Jalapeno Peach Glaceer op het vlees en voeg 2 eetlepels boter toe aan de koekenpan voor de smaak. Plaats het terug in de roker voor nog eens 5 minuten.
Snijd het in stukjes en geniet ervan!
Recept van: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa – Moodie Foodie Tulsa