Gerookt Gevulde kippendijen Recept
Nou, dit is opwindend! Ik ben een van de nieuwe bloggers voor Bradley Smokers en ik kon niet gelukkiger zijn. Ik herinner me nog de dag, een aantal jaren geleden, toen ik mijn eerste Bradley -roker kocht.
Het was de 4 -rek digitale roker en, wauw, heeft het ooit voor mij geopend voor kookopties. Hoewel ik van de klassieke BBQ houd, verleidt het creatief maken van creatief en het proberen van nieuwe dingen om te roken. Ik kijk er naar uit om enkele van die creaties met je te delen!
Zo simpel als dat: alles is beter met spek
Kip zonder huid, kippendijen zijn perfect voor vulling. Ze creëren heerlijke kleine bundels die al portiegrootte zijn! Beter nog, als je ze met spek wikkelt, omdat, nou ja, het spek is, en alles is beter met spek.
Maar serieus, het spek biedt wat nodig vet om de kippendij lekker vochtig te houden. Hoewel er veel verschillende vulopties zijn om uit te kiezen, vindt u hier drie vulrecepten die geweldig werken, terwijl u smaken biedt.
Probeer een van deze, of word creatief en maak je eigen vulling. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Ingredients
Gerookte gevulde kippendijen:
8 Zonder botten, zonder vel, kippendijen
4 Dikke plakjes of acht dunne plakjes spek
BBQ-saus en touwtje
Kies daarnaast gewoon een van de onderstaande vullingsuggesties
Champignonvulling:
2 eetlepels boter
8 Oz champignons, fijngehakt
1 ui
2 teentjes knoflook, fijngehakt
½ kopje gehakte peterselie
Zout en peper naar smaak
Chorizo en Monterey Jack vulling:
1 eetlepel olijfolie
½ pond chorizovlees
1 Jalapenopeper, zonder zaadjes en fijngehakt
¼ Rode ui
1 teentje knoflook, in blokjes gesneden
1 kopje Monterey Jack-kaas, geraspt
Zongedroogde tomaat en mozzarella vulling:
4-6 zongedroogde tomaten, fijngehakt
2 eetlepels peterselie
1 teentje knoflook en drie sjalotjes, fijngehakt
½ theelepel zout
1 kopje mozzarellakaas, geraspt
Preparation
Kippendijen:
Verwarm de Bradley Smoker tot 250ºC, met behulp van houtbisquetten naar keuze (hickory, appel, Jim Beam, ze werken allemaal goed met dit recept).
Als je dik spek gebruikt, snijd dan elk plakje doormidden. Anders: als u dunne/normale plakjes gebruikt, laat ze dan heel.
Leg op een snijplank een reepje spek en daarop een kippendij. Een bescheiden hoeveelheid vulling in het midden van de kippendij is voldoende.
Wikkel ten slotte de kippendij en het spek om de vulling en bind het vast met een touwtje.
Rook met hout naar keuze (hickory), bij 250ºC gedurende 2 tot 2½ uur. De interne temperatuur van het vlees moet 165ºC zijn.
Bestrijk ze voor het serveren met barbecuesaus.
Champignonvulling:
Bereid de vulling door de boter in een pan te smelten.
Voeg vervolgens uien, champignons en knoflook toe.
Kook tot de uien zacht zijn.
Voeg daarna peterselie, zout en peper toe en kook nog een paar minuten.
Haal de champignonvulling van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Chorizo en Monterey Jack vulling:
Verhit de olie in een koekenpan en voeg de knoflook, chorizo, ui en jalapeno toe. Kook tot de groenten gaar zijn en de chorizo ongeveer 6-8 minuten gaar is.
Breng op kamertemperatuur en roer de Monterey Jack-kaas erdoor.
Zongedroogde tomaat en mozzarella vulling:
Meng gewoon alle ingrediënten tot ze goed gecombineerd zijn.