Smoked Maple Bourbon Wings Recipe

Gerookt Maple Bourbon Wings Recept



Geef een speciale smaak aan dit gerookte esdoorn bourbon vleugels recept. Gebruik Rosemary, ahornsiroop en whisky om ze te marineren. En natuurlijk roken met esdoornbisquettes.

Ingredients

2 pond kippenvleugels

Saus:

1 eetlepel boter

2 eetlepels geraspte of fijngehakte uien

½ kopje bourbonwhisky

¾ kopje ahornsiroop

2 eetlepels tomatenpuree

2 takjes verse rozemarijn

¼ theelepel zout

¼ theelepel zwarte peper

Preparation

Smelt boter in een middelgrote pan op middelhoog vuur.

Voeg de uien toe en kook tot ze glazig zijn.

Voeg overige ingrediënten voor de saus toe.

Laat sudderen tot het ingedikt is, 5-10 minuten, en haal van het vuur.

Verwarm de roker voor op 250 ° F met Maple Flavour Bisquettes.

Meng de vleugels met de helft van het glazuur en leg ze op een aluminium bakplaat.

Rook tot een interne temperatuur van 165°F is bereikt, ongeveer 2 uur.

Haal het uit de roker en gooi het resterende glazuur erdoor.

Recept van: Lena Clayton