Gerookte chili Kippenbeten Recept
Chili Chicken is een zeer populair gerecht en heeft een verscheidenheid aan bereidingen. Deze versie heeft de perfecte balans tussen zoete en kruidige kruiden. Volg de instructies en leer hoe je het in een paar stappen kunt maken. Voor het roken gebruikten we Hickory Wood en het werkte prima.
Ingredients
4-5 kipfilets
Voor wrijven:
¼ kopje bruine suiker
1½ eetlepel koosjer zout
½ eetl paprikapoeder
1 theelepel cayennepeper
½ theelepel zwarte peper
1 theelepel chilivlokken
Bradley Smaakbisquetten - Hickory
Preparation
Verwarm de roker voor op 225 ° F met hickorybisquetten.
Kubus kipfilet.
Meng de ingrediënten voor de rub door elkaar.
Gooi de kip in de rub en plaats deze in aluminium bakplaten.
Rook gedurende 1-2 uur (afhankelijk van de grootte van de in blokjes gesneden kip) tot een interne temperatuur van 165°F is bereikt.
Door: Lena Clayton.