Gerookte BBQ Kippenvleugels Recept
Om dit gerookte BBQ -kippenvleugelrecept te bereiden, kunt u uw favoriete hout gebruiken. Het geheim hier om de BBQ -saus in het laatste uur van roken aan te brengen. Een consistente temperatuur van 275 F zal ze knapperig maken.
Ingredients
2 pond kippenvleugels
1 eetlepel gemalen chipotlepoeder
1 eetl paprikapoeder
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel zwarte peper
1 theelepel zout
2 eetlepels bruine suiker
1 kopje barbecuesaus
Bradley Smaakbisquetten
Preparation
Snijd indien gewenst elke kippenvleugel in drie porties: drumette, middengedeelte en punt. Gooi het puntje van de vleugels weg en doe de andere porties in een grote kom.
Meng het chipotlepoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, zwarte peper, zout en bruine suiker door elkaar. Gooi de vleugels in de kruiden zodat ze gelijkmatig bedekt zijn.
Zet de roker op 275°F en gebruik Bradley-smaakbisquetten naar keuze.
Leg de gekruide vleugels op rookrekken en rook ongeveer 2 uur.
Gooi de vleugels in de barbecuesaus en plaats ze terug op de rookrekken. Rook nog een uur, of tot het gaar is en de schil knapperig is.
Verwijder de vleugels uit de roker en serveer.