Pumped Smoked Turkey Recipe

Gepompt gerookt Kalkoen Recept



We hebben dit gepompte gerookte kalkoenrecept vaak gedaan. Dit is hoe we het doen: verzin een geconcentreerde mix en pomp de kalkoen met een pompnaald. Ik rook de kalkoenborst naar beneden en pomp altijd de kalkoenborst van de voorkant onder de huid bij de nek, en weer van de rug, binnen en diep onder de huid en diep in het borstvlees. Ik doe hetzelfde aan de achterkant van de dijen.

Ingredients

Eén kalkoen van 12 tot 16 pond (gebruik alleen kalkoenen waaraan niets is toegevoegd)

Voor de pomp:

8 Oz milde wijn

4 Oz water

4 Oz boter of margarine

(1⅝ Oz) of 4 en ½ eetlepels kalkoenkruiden

2 tl vleeskuur (dit is de minimale hoeveelheid kom niet te kort)

Preparation

Breng alle ingrediënten van de pomp bijna aan de kook.

Roer krachtig terwijl u de pompnaald vult (de boter wil drijven). Het kan zijn dat iemand roert terwijl u de pup volzuigt.

Pomp alle bovenstaande ingrediënten in de kalkoen.

Rook op temp. van minimaal 220ºF (104.4°C) gedurende 6 tot 8 uur.

Gerookte kalkoen met de borst naar beneden.