Chicken Tenderloins Wrapped in Bacon

Kip ossenhaas Gewikkeld in spek



Dit bacon-gewikkelde kip-ossenhaas recept is de perfecte combinatie van romig en knapperig met een vleugje rokerige smaak. Gekruid met knoflook, ui en gember, de kip is gevuld met roomkaas, tortilla -chips en gewikkeld in dik gesneden spek en vervolgens tot in de perfectie gerookt in een Bradley -roker.

Ingredients

7 Kippenhaasjes

1 pakje dik gesneden spek

1 theelepel. Uien poeder

1 theelepel. Knoflook poeder

1 theelepel. Gemalen gember

1 theelepel. Zout

1 theelepel. Grondpeper

½ Blok Roomkaas

Tortillareepjes

Knoflook & Dille Cheddar Wheel Hennings Kaas

    Gebruikt materiaal:

    P10 Bradley-roker

    Bradley Smoker opvouwbare tafel

    Bradley Smoker anti-aanbak-siliconenmatten

    Bradley rookhulpmiddelen

    Thermoworks Tijdstok Trio

    Thermoworks Thermapen One

    Bradley Smoker-instellingen:

    Hout: Hunter's Blend

    Temperatuur: 226 F (107,8 C)

    Rooktimer: 60 minuten

    Timer: 105 minuten

    Preparation

    Stel uw Bradley Smoker in op de vermelde instellingen.

    Kruid elke kiphaas met knoflookpoeder, uienpoeder, gemalen gember, zout en peper.

    Snijd met een mes het ½ blok roomkaas in lange reepjes. Vermaal de kaas tot een fijne geraspte kaas.

    Neem de gekruide kip en leg een reepje roomkaas in het midden van de kip. Strooi een beetje kaas, tortillachips en wikkel in spekreepjes.

    Kook ongeveer 105 minuten of tot de interne temperatuur van de kip 73,9 graden Celsius bereikt.

    Genieten!

    Recept van: Bryan Edwards - Humeurige fijnproever Tulsa