How to Make Beer Can Smoked Chicken

Hoe bier te maken kan gerookt zijn Kip



Bereid je voor op een heerlijk feest met dit gerookte bierrecept. Met een smaakvolle mix van kruiden als een wrijf, staat de kip lang op een biertje terwijl hij vakkundig wordt gerookt in de Bradley P-10-roker. Zodra de kip een sappige interne temperatuur van 175ºF bereikt, is het tijd om te genieten van de zachte en rokerige smaken in elke heerlijke beet.

Ingredients

1 eetl grof zout

1 eetl grove peper

1 eetl uienpoeder

1 eetl knoflookpoeder

1 theelepel komijn

1 theelepel paprikapoeder

1 theelepel gemalen peper

1 blikje bier

Preparation

Verwarm uw Bradley P-10 smoker voor op een kooktemperatuur van 115ºC (240ºC), een tijd van 4 uur en een rooktijd van 2 uur.

Voeg je kruiden bij elkaar en gebruik dat als een rub om de hele kip te besmeren.

Doe je bier in een pan en kook het. Zodra het 5 minuten kookt, giet je het terug in het bierblikje.

Plaats je kip op het bierblikje zodat de kip rechtop staat, zorg ervoor dat je de kip niet helemaal naar beneden duwt.

Plaats uw kip in uw roker en rook tot de interne temperatuur 79ºC (175ºC) bereikt.

Zodra je kip 4 uur lang gerookt heeft, haal je hem eruit, snijd hem door en geniet ervan!

Recept van: Roken met Joe