Buffalo-Style Hickory Smoked Wings Recipe

Buffelstijl Hickory gerookte vleugels



Het is die tijd van de maand wanneer we de Bradley Smoker Recept Series uitbrengen. Deze maand laat Ted ons zien hoe we Hickory Smoked Wings (Buffalo-stijl) moeten roken. Het ziet er heerlijk uit zoals je kunt zien in de onderstaande video! Dank aan onze geweldige chef -kok Ted Reader voor de video!

Genieten!

Ingredients

2 Bradley rookrekken

1 fles bier

1/2 kop Chipotle chili hete saus

2-2 kg hele jumbo-kippenvleugels (3 stuks winglet, drummette en punt eraan), ongeveer 30 stuks

6 eetlepels Ted's wereldberoemde BBQ Bone Dust™ BBQ-kruiden

1 injectiespuit

1/2 kop Chipotle koude hete saus

1/4 kop Ted's wereldberoemde BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken en Rib Sauce

2-3 klontjes boter

1/2 – 1 kopje verkruimelde blauwe kaas

1 stengel bleekselderij, fijngehakt

2 groene uien, fijngehakt

Preparation

Kookstappen:

Open een blikje of fles van je favoriete bier en giet het in een groot glas. Roer er met een lepel doorheen om een deel van de belletjes te verwijderen. Tip: Hoe minder koolzuur, hoe gemakkelijker het is om bier in vlees te injecteren.

Giet 1/2 kopje chipotle chili hete saus erbij; Ik vind het merk Tabasco het leukst. Roer en zet opzij.

Doe de kippenvleugels in een grote kom. Breng op smaak met Bone Dust™ BBQ Seasoning en meng tot een gelijkmatige laag.

Neem de injectiespuit en zuig voldoende van het mengsel van bier en chipotle-hete saus op om de spuit te vullen. Injecteer een klein spuitje in elke kippenvleugel en vul de spuit indien nodig, totdat alle vleugels zijn geïnjecteerd. Leg het mengsel in een gelijkmatige laag op 2 rookrekken.

Nu begint het plezier:

Verwarm de roker voor volgens de instructies van de fabrikant, stel de rooktemperatuur in op 220°F en gebruik hickorybisquetten om de rooksmaak te creëren.

Plaats in roker. Steek vervolgens de thermometersonde in het midden van een grote vleugel. Sluit de deur en stel de interne temperatuur in op 160-170°F, totdat het volledig gaar is.

Dit duurt ongeveer 1 1/2 – 2 uur, of langer als je wilt dat ze knapperiger worden.

Terwijl de vleugels roken, was en droog je de grote kom. Opzij zetten.

Wanneer de vleugels volledig gaar, vochtig, sappig en zacht zijn, plaats je ze in de grote, schoongemaakte kom. Besprenkel de vleugels met chipotle chili hete saus, barbecuesaus, boter, blauwe kaas, selderij en groene uien. Meng goed om alles te mengen en de boter smelt en de blauwe kaas smelt.

Serveer onmiddellijk.