Fettuccine Alfredo With Smoked Chicken And Peas

Fettuccine alfredo met Gerookte kip En erwten



Gebruik je favoriete hout om de kipfilets te roken. Daarna kan dit fettuccine Alfredo -recept niet gemakkelijker te bereiden zijn. Het is het meest eenvoudige en meest heerlijke gerecht om te bereiden.

Ingredients

4 kipfilets zonder bot, zonder vel

1 theelepel zout

1 theelepel knoflookpoeder

1 theelepel oregano

1/2 theelepel gemalen zwarte peper

1/4 kopje boter

3 teentjes knoflook, fijngehakt

1/2 blokje roomkaas

1/3 kopje Parmezaanse kaas

1 kopje halve en halve room

1 kopje bevroren erwten

5-6 kopjes gekookte fettuccinepasta

3 el verse peterselie, fijngehakt

Preparation

Meng het zout, knoflookpoeder, oregano en zwarte peper. Wrijf de kipfilets helemaal in. Plaats ze op een rookrek.

Zet de roker op 250 F met behulp van houtbisquetten naar keuze.

Rook de kip tot ze een interne temperatuur van 165 F hebben bereikt. Snijd de kip

Kipfilets in kleine stukjes (blokjes van ongeveer 1/2 - 1 inch).

Smelt de boter in een pan en voeg vervolgens de knoflook toe. Fruit een paar minuten.

Roer de kazen en room erdoor. De roomkaas smelt en mengt zich met de room, waardoor een gladde saus ontstaat.

Voeg de diepvrieserwten toe en laat de saus nog 5 minuten sudderen, net onder het kookpunt.

Roer de gekookte pasta, de in blokjes gesneden kipfilets en de peterselie erdoor. Dienen.